Home

BMOA is sinds 1995  actief als interim-managementbureau. Tot het portfolio behoren ICT management (70 %) , logistiek management (20 %)  en commercieel managementopdrachten (10%). De klanten zijn in geheel Europa te vinden, voornamelijk in de industrie,  handel en in de ICT -dienstverlening.

 De ICT gerelateerde opdrachten hebben een bedrijfskundige, organisatorische basis. Het gaat vanaf het selecteren van nieuwe software, het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe bedrijfstrategie/ICT Strategie tot het inrichten van helpdesks en  ICT-projectmanagement .

De logistieke interimopdrachten hebben te maken met reorganisatie's, overname's of het ontwikkelen van nieuwe afzetkanalen. 

In de ICT dienstverlening  wordt gebruik gemaakt van onze inhoudelijke vakkennis die we weten te combineren met onze businessdevelopment ervaring. Meestal wordt de marketing als uitgangspunt genomen. Als opdracht worden de nieuwe productmarktcombinatie's dan in de markt geimplementeerd middels  BPO sales- en marketing.

 BMOA heeft een uitgebreid netwerk van interim-managers tot haar beschikking. Hierdoor vullen we  multi-disiplinaire opdrachten in , bijvoorbeeld met betrekking tot logistiek reorganisatie, financiele reorganisatie, begeleiding van doorstart na een faillisement en herinrichting van de commercie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.gameballs.nl/